Restaurant GRIFTPARK 1 | Uit eten in Utrecht of terrasje pakken
Wilt u lekker uit eten in Utrecht? Een drankje doen of genieten van ons verwarmd terras? Kom langs bij Restaurant Griftpark1 in Utrecht - Eten en drinken.
uit eten in Utrecht, Trerrajes pakken in Utrecht, Drankje doen in Utrecht, Eten en drinken in Utrecht,
9046
page-template-default,page,page-id-9046,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Eten en drinken

Uit eten in het Utrechtse Griftpark

Uit eten in het Utrechtse Griftpark betekent genieten van de heerlijkste gerechten in een groenrijke omgeving. Wij hebben een uitgebreide menu kaart met verschillende vlees-, vis-, en vegetarische gerechten. Verse seizoen groenten en voor ieder wat wils. Het restaurant bevindt zich in de wijk Noordoost Utrecht omringt door de Utrechtse wijken de Vogelenbuurt, Tuinwijk en Wittevrouwen. Gezellig uit eten gaan of een terrasje pakken en drankje doen bij Griftpark1!

Terrasje pakken en drankje doen

In de zomer is Griftpark1 bij uitstek de plek om een drankje te doen in Utrecht. Te borrelen met collega’s op de vrijdagmiddag of een wandeling in het park met een hapje en drankje tussendoor. Wanneer het wat minder warm is, gaan de heaters aan en kunt u genieten van een  verwarmd terras. Onze luxe meubelen en uitgebreide dranken kaart met borrelhapjes en kazen zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Op unieke wijze genieten van een hapje en een drankje op een drijvend terras op het water. Via een bootje komt u aan op het drijvend terras en kunt plaats nemen in de lounge sets. Een hapje of drankje doen op het water in Utrecht is een aparte beleving die u niet snel zult vergeten.

Reserveer tijdig uw tafel

Bij Restaurant Griftpark 1 in Utrecht kunt een gemakkelijk en snel uw tafel online reserveren. Uit eten in ons restaurant of een drankje doen op ons verwarmd terras. Eten en drinken in ons Restaurant Griftpark1 in Utrecht.

Franse keuken met mediterrane invloeden;


Uit eten in Utrecht met een klein gezelschap of grote groep;


Uitgebreide menukaarten, voor een hapje en een drankje;


Seizoensgerechten en wisselende weekgerechten;


Uit eten met prachtig uitzicht over het Utrechtse Griftpark;


Drankje doen? Verarmd terras met luxe meubels;


Goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer;


Zeer toegankelijk voor rolstoelgebruikers en invalidentoilet;


Gratis wifi.

Online Reserveren