Restaurant GRIFTPARK 1 | Zaalverhuur en feestlocatie in het Utrechtse Griftpark
Zoek je een feestlocatie in Utrecht en wil je een zaal huren? Onze zaalverhuur is tevens een erkende trouwlocatie in Utrecht. Gelegen midden in het groene Griftpark. Laat het feestje maar beginnen!
feestzaal huren, zaal huren, zaalverhuur, feestlocatie, trouwlocatie, in Utrecht
7481
page-template-default,page,page-id-7481,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Feesten & Partijen

Zaalverhuur voor feesten en partijen

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte locatie? Voor uw feest of receptie heeft u de keuze uit meerdere zalen. Bij afname van een minimale hoeveelheid hapjes en drankjes, betaalt u geen huur voor uw feestzaal in Utrecht. Wij trekken vele feesten en partijen aan:

Erkende trouwlocatie in Utrecht;


Feest en partij met culinaire invulling;


Natuurrijke omgeving in Utrechtse Griftpark;


Goed bereikbaar en voldoende parkeerplek.

Erkende trouwlocatie in Utrecht

Wij zijn er trots op dat Griftpark 1 erkend is als trouwlocatie in Utrecht. Inmiddels hebben wij een jarenlange ervaring opgedaan met trouwerijen. Wanner u voor ons kiest als trouwlocatie, gaan we er samen voor zorgen dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. Reeds vele bruidsparen zijn u voorgegaan en hebben elkaar het ja-woord gegeven bij Griftpark 1.

De trouwlocatie midden in het Utrechtse Griftpark is bij uitstek geschikt om de mooiste trouwfoto’s te schieten. Wat dacht u van foto’s op het terras met uitzicht op de Dom en de vijver in het park. Of het dakterras met een prachtige skyline van Utrecht. Kortom; de ideale feestlocatie in Utrecht voor een trouwerij. Kom gerust eens een kijkje nemen!

A la carte diner of keuzemenu

Voor gezelschappen vanaf 10 personen is het mogelijk om à la carte te dineren. Op drukke avonden zal er dan wel rekening gehouden moeten worden dat de wachttijd langer zal zijn.

Een vooraf samengestelde keuzemenu beperkt deze wachttijd. Een keuzemenu kunt u zelf samenstellen uit de gerechten die op de menukaart staan. Uiteraard zal onze chef-kok u hierbij helpen. Indien u andere wensen heeft betreffende een dieet of vegetarische gerechten, laat het ons dan vooral weten.

Muziekverzorging bij uw feest

Het boeken van een DJ of band is iets waar u zelf voor zorgt. Naast het afspelen van originele cd’s, is mogelijk om uw laptop of IPod aan te sluiten op onze geluidsinstallatie. Onze geluidsinstallatie is niet geschikt om te koppelen aan de apparatuur van een DJ of band. Deze dient de DJ of band zelf mee te nemen.

Wij beschikken over een muziekcomputer met een ruime collectie in de meest uiteenlopende genres waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Geef van te voren één of meerdere genres aan ons door, die tijdens uw bijeenkomst zullen worden afgespeeld.

Capaciteit

Begane Grond

Zaal met uitzicht op de vijver

Zaal met uitzicht op de Dom

Hele verdieping

Hele verdieping met dakterras
(al dan niet overdekt)

Diner, High-tea, buffet, koffietafel

Standaard opstelling 85 32 60 80 140

Feesten en recepties

Standaard opstelling optie 40 70 130 170
Standaard opstelling
met band of DJ
optie 60 120 160

Prijzen

Extra huurmogelijkheden

Dansvloer 4 x 5m € 200,-
Tent op dakterras € 300,-
Huur projectiescherm € 12,-
Huur beamer € 50,-
Huur laptop € 50,-
Huur microfoon € 8,-
Nachthuur p/u  (na 01:00uur) € 100,-

Reserveer tijdig uw feestzaal in Utrecht

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie over zaalverhuur. Wij helpen u bij de juiste samenstelling van uw feestzaal. Huren per dag of dagdeel, groot of klein. Een zaal huren bij Griftpark1 in Utrecht wordt altijd een feestje!