Restaurant GRIFTPARK 1 | Restaurant in het Utrechtse Griftpark; lunchen en dineren in Utrecht
Uitgebreid lunchen en heerlijk dineren bij restaurant Griftpark1 in Utrecht. Franse keuken met mediterrane invloeden. Ook voor groepsdiner in Utrecht.
restaurant in Utrecht, lunchen in Utrecht, dineren in Utrecht, groepsdiner in Utrecht, Restaurant Franse keuken in Utrecht
7644
page-template-default,page,page-id-7644,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Restaurant in Utrecht

Lunchen en dineren in het Utrechtse Griftpark

Midden in het Griftpark, aan de rand van Utrecht centrum, ligt Restaurant Griftpark 1 in de wijk Noordoost. Omringd door de Utrechtse wijken de Vogelenbuurt, Tuindorp en Wittevrouwen. Op elk moment van de dag bent u van harte welkom om heerlijk te lunchen of uitgebreid te dineren. In een gezellige en ontspannen sfeer genieten van de prachtige omgeving en de heerlijkste gerechten. Het restaurant heeft een Franse keuken met Mediterrane invloeden. Voor een hapje en een drankje zijn wij elke dag geopend vanaf 12.00 uur.

Groepsdiner en privé dineren

Voor een groepsdiner in Utrecht kunt u aanschuiven aan onze grote tafel in het restaurant. Wilt u het intiemer houden met wat meer privacy? Voor gezelschappen vanaf 10 personen kunt er voor kiezen om te lunchen of dineren in de eetzaal op de eerste etage. Om lange wachttijden te voorkomen adviseren wij u een keuzemenu.

Reserveer tijdig uw tafel

Bij Restaurant Griftpark 1 in Utrecht kunt een gemakkelijk en snel uw tafel online reserveren. Bij een groepsdiner in onze privé ruimte helpen wij u bij het samenstellen van een keuze menu. U bent van harte welkom in ons restaurant om te komen lunchen of dineren in het Utrechtse Griftpark!

Franse keuken met mediterrane invloeden;


Lunchen en dineren voor kleine en grote groepen;


Uitgebreide menukaarten, voor ieder wat wils;


Seizoensgerechten en wisselende weekgerechten;


Prachtig uitzicht over de vijver en het park;


Goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer;


Zeer toegankelijk voor rolstoelgebruikers en invalidentoilet;


Gratis wifi.

Online Reserveren