4 gangen menu van de chef € 40,-

Voorgerechten:
Tompouce van geitenkaas met peer, dragon en lauwwarme salsa van gerookte tofu (vegetarisch)
Of
Sepiakroepoek met huis gerookte zalm, salade van sugarsnaps, zoetzure bospeen en zeekraal met mayonaise van mierikswortel
Of
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, sud 'n sol tomaten, pijnboompitten en truffelmayonaise

Tussengerecht:
Velouté van knolselderij met ravioli brasato

Hoofdgerechten:
Proeverij- Indian Style: saag paneer, rijst, zoete groenten, rauwkost, aardappel en linzen (vegetarisch)
Of
Gegrilde zalm met gerookte violet aardappel, Crème van doperwten, gele biet en laurier saus
Of
Denver steak van de Green Egg met geroosterde seizoens groenten, shiitake en tomaat-salie boter

Dessert:
Petit dessert

Weekgerechten € 14,50

voor onze actuele weekgerechten informeer bij een van onze medewerkers of bel 030-2716699